Kdz.Ereğli Belediyesi tarafından vatandaşlara sahil güzergahında iftar yemeği verdi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, meclis üyeleri, Erdemir yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, meslek odası yöneticileri, kurum ve kuruluş temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş iftar yemeğine katıldı. Erken saatlerden itibaren sahil güzergahına konulan masaları dolduran vatandaşlar iftar saatini bekledi. İftar yemeğinin duasını İlçe Müftüsü Mustafa Erkan gerçekleştirdi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Elif Otel ile Erdemir Ofis Binası arasındaki alana konulan masalarla vatandaşlara iftar yemeği verdiklerini belirterek, "Gösterilen ilgiden son derece mutlu olduk. Kdz.Ereğli Belediye Başkanı olarak önümüzdeki yıl daha geniş katılımlı bir iftar yemeği düzenleyeceğiz. Kadir Geceniz ve Ramazan Bayramınız kutlu olsun. Buradan bir duada ben yapmak istiyorum. Hükümet yüzünü Ereğli'ye dönsün milletvekilleri bu bölgede daha fazla zaman geçirsin, Erdemir'de yüzünü dönerek yatırımlarını sürdürmesini diliyorum" dedi.

İftar yemeğinin ardından amfi tiyatroda Kuran-ı Kerim okundu ve Kadir Gecesi için ilçe müftülüğü tarafından program düzenlendi.

Öte yandan izdiham nedeniyle birçok vatandaş yemek alamadan alandan ayrıldı.

Erdemir Grup Pazarlama ve Satış Koordinatör Vekili Ayhan Kavlukoğlu, Erdemir Genel Müdür Yardımcısı Müşteba Bekcan, Erdemir Pazarlama ve Satış Müdürü Gökhan Erdem'de iftar yemeğine katılan isimler arasında yeraldılar.