Çatalağzı Belediyesi Zabıta Amirliği ve Sağlık ekiplerinin kasap ve et ürünleri satan işyerlerine yok baskın yaparak denetlediği bildirildi. Belde sınırları içindeki 7 kasap ve et market işletmesinde yaptığı denetimlerde satışa sunulan et ürünlerinin kesim raporları ve diğer yasal sorumlulukları incelendi.

Konuyla ilgili olarak Çatalağzı Belediye Zabıtası’ndan yapılan açıklama şöyle:

Çatalağzı Belediyesi Zabıta Amirliği ve Sağlık ekipleri, yaptıkları denetimlerde işletmelerde uygulanan hijyen ve temizlik kurallarıyla ilgili eksiklikler konusunda tebligat verirken, et ürünleri ve saklama koşulları ile ilgili bilgilendirme yaptılar.

Çatalağzı Belediyesi Veteriner  Hekim Nezihi Yücel, Vatandaşların sağlıklı ve güvenilir şekilde et ve et ürünlerini tüketebilmeleri amacıyla denetimlerin aralıksız sürdürüldüğünü belirten, “Hemşerilerimizin güven içinde ve sağlıklı bir şekilde yaşamaları için aldıkları ürünlerin sağlıklı olması önemlidir.”dedi.

 Zabıta Komiseri Engin Taşdemir”Zabıta ekiplerimiz gece gündüz denetimlerini aralıksız sürdürmektedir. Halkımızın sağlığı bizim için çok önemlidir” dedi.