Kdz. Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde ve pazaryerlerinde denetimlerini sıklaştırdı.

DÜZENLEMELER YAPILDI
Karadeniz Ereğli Belediye Zabıta Müdürü Atilla Çakar, şehir merkezinde yaşanan kaldırım işgallerinin giderilmesi için çalışmaları sürdürdüklerini belirterek "Halkımızın ve esnaflarımızın daha rahat bir ortamda alışveriş yapabilmesini sağlamak amacıyla hem şehir merkezinde yaşanan kaldırım işgalleri konusunda başlayan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bunun yanısıra Pazartesi ve Cuma günleri kurulan şehir pazarında ve Cumartesi Pazarı'nda da yine halkımızın rahat alışveriş yapabilmesini sağlamak amacıyla çeşitli düzenlemeler yapılmıştır. Bu çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir.

ŞEHİR PAZARINDAN
OTOBÜS KALDIRILACAK
Bunun yanısıra halkımızın istekleri doğrultusunda 18 Mayıs 2009 Pazartesi günden itibaren her hafta Pazartesi ve Cuma günleri Pazaryeri sonundan Yeşiltepe - Kepez hattına halk obüsü kaldıracağız. Bu konuda da çalışmalarımız tamamlanmak üzere.  Ayrıca sahil bandında düzenleme çalışmaları yapılmaktadır.
Halkımızın gördüğü olumsuzlukları ve şikâyetlerini 24 Saat Hizmette olan 153 nolu Alo Zabıta hattına bildirmelerini istiyoruz"dedi.