Zonguldak’ta Gazipaşa Caddesi’nde dün sabah hareketli saatler yaşandı. Sarıyer Börekçisi’nin önünde izinsiz oyuncak tezgahı açan 1 çocuk annesi 40 yaşındaki Gülay Nazlıoğlu, tezgahını kaldırmak isteyen zabıta memurlarıyla tartıştı.
İzinsiz tezgah açan 1 çocuk annesi 40 yaşındaki Gülay Nazlıoğlu, tezgahını kaldırmak isteyen zabıta memurlarına oldukça sinirlenerek arbede yaşanmasına neden oldu. Meşrutiyet Mahallesi'nde yaşayan Gülay-Yaşar Nazlıoğlu çifti, iddiaya göre, belediye yetkililerinden izin aldıkları gerekçesiyle kentin en işlek caddelerinden Gazipaşa'da, oyuncak malzemelerinin yer aldığı 5 metre uzunluğunda tezgah açtı. Şikayet üzerine gelen zabıta ekipleri, izinsiz açtıkları gerekçesiyle Nazlıoğlu çiftinden tezgahı toplamalarını istedi. Nazlıoğlu çifti de, gerekli izni aldıklarını ve tezgahı kaldırmayacaklarını belirttiler. Zabıta ekipleri, tezgahı kaldırmaları konusunda ısrar etti. Öfkelenen tezgah sahipleri 52 yaşındaki Yaşar ile eşi Gülay Nazlıoğlu, zabıta memuru Erol Kırbuğa’nın üzerine yürüdü. Araya giren vatandaşlar esnaf ile zabıta memurlarını ayırarak olayı yatıştırdı.
Tezgahın öfkeli sahibi Gülay Nazlıoğlu, “Biz burada namusumuzla iş yapmaya çalışıyoruz, hırsızlık yapmıyoruz, çalmıyoruz, çırpmıyoruz” diyerek oyuncakları toplamaya başladı. İhbar üzerine olay yerine gelen Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, her iki tarafı da ayırdı. İlk önce şikayetçi olacaklarını belirten zabıta görevlileri, daha sonra şikayetlerinden vazgeçti. Gülay Nazlıoğlu ve eşi Yaşar Nazlıoğlu zabıta memurlarıyla bir süre tartıştıktan sonra tezgahlarını toplayıp bulundukları yerden ayrıldılar.