Zonguldak Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Vakfı (ZOTEV)  mütevelli heyeti 1/3 yenileme seçimi yaptı. Seçim öncesi konuşma yapan ZOTEV Başkanı Fikret Zaman, vakfın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Zaman verdiği bilgide şunları söyledi: Vakfımızın kurulmuş ruhu ile aynı doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 2009-2010 öğretim süresince Endüstri Meslek Lisesinde öğrenim gören yoksul 35 öğrencin öğlen yemek ücretleri vakıf olarak karşıladık. Yine aynı öğrencilerin velilerine Ramazan ayında usulüne uygun olarak önemli miktarda kumanya paketi yaptırılarak teslim edildi. Yıl içerisinde fakr öğrencilerin eksik giysileri temin edildi..Pilav günleri tertip ettik.  Endüstri Meslek Lisesi izci öğrencileri için 4 adet çadır ile 10 adet uyku kulumu alınarak okulun kültürel faaliyetlerine katkıda bulunuldu. Okulun Motor atölyesi çatısının onarımı, Metal İşleri ötelyesinde bilgisayar donanımlı yapılan sınıfının taban döşemesinin seramik ile kaplanmasını sağladık. Okulun motor atölyesinde boş bulunan yere 10 adet derslik yapılmasına önemli ölçüde katkıda bulunduk"
Zaman, Endüstri Meslek lisesinden mezun olan çeşitli kurumlarda çalı-şan veya esnaflık yapanlara çağrıda bulunarak Vakfa sahip çıkmalarını istedi. Yapılan konuşmaların ardından yapılan seçim sonrasında Vakıf  Yönetimi Asil üyeliklerine Fikret Zaman, Orhan Aksoy, Osman Alaca, Halit Gebeş, Musa Altay, Ali Rıza Köksal, Recep Yukarıbaş, Denetleme kurulu asil üyeliklerine Erol Şeref, Kaya Arığ, Recai Dağlıoğlu, Mütevelli Heyeti Yönetim kuruluna ise Tuna Aratoğlu, Sadullah Yılmaz ve Celal Akyol seçildiler.