Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kaymakam İbrahim Çay’ı ziyaret etti.

 

Kaymakam İbrahim Çay: Koltuklar gelir geçer ama yapılan hizmetler kalıcıdır. Bizlerin görevleri vatandaşlarımızın sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturmaktır. Biz devletimizin hizmetlerinde aracıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeye her zaman hazırız.

 

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal: Kavga etmeden kurumlar arası diyalog ve işbirliğini kurup geliştirerek ilçemize hizmet etmek istiyoruz. Ereğli’nin kaybedecek fazla bir zamanı yok. Zamanımızı çok iyi değerlendirmeli halkımızın beklentilerine yanıt vermeliyiz.

 

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ı ziyaret etti. Kaymakam İbrahim Çay, Başkan Uysal’ı kutladı, başarı temennisinde bulundu.

 

“ÖNEMLİ OLAN HİZMET”

Koltukların gelip geçici hizmetlerin kalıcı olduğunu belirten Kaymakam İbrahim Çay, “Hayırlı uğurlu olsun ekibiniz ile birlikte sizlere başarılar temenni ediyorum. Her zaman vurguladığımız dile getirdiğimiz şey hizmettir. Koltuklar gelir geçer ama yapılan hizmetler kalıcıdır. Bizlerin görevleri vatandaşlarımızın sorunlarını kısa sürede çözüme kavuşturmaktır. Biz devletimizin hizmetlerinde aracıyız. Kurum, kuruluşlar, sivil toplum kuruluşları ile bir bütün halinde hareket ederek bölgemizin sorunlarının çözümünde üzerimize düşen görevi her zaman olduğu gibi bugün de yarın da yapmaya hazırız” dedi.

 

DİYALOG VE İŞBİRLİĞİ VURGUSU

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli halkının gösterdiği ilgiye teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Mazbatamızı alarak görevimize başladık. Milletvekillerimiz Prof.Dr.Ercan Candan, Özcan Ulupınar, partili partisiz vatandaşlarımız ile bir bütün olarak halkımıza ilk mesajımızı verdik. Kavga etmeden kurumlar arası diyalog ve işbirliğini kurup geliştirerek ilçemize hizmet etmek istiyoruz” sözleri ile konuştu.

 

“HEP BİRLİKTE BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ”

Seçim süresi boyunca vatandaşlara, ‘modern ve yaşanabilir bir Karadeniz Ereğli’ vaadinde bulunduklarını hatırlatan Uysal şunları söyledi: “Ereğli’nin kaybedecek fazla bir zamanı yok. Zamanımızı çok iyi değerlendirmeli halkımızın beklentilerine yanıt vermeliyiz. Ereğli Kaymakamlığı göreviniz boyunca ilçede önemli çalışmalara imza attığınızı görmekten mutluluk duyduk. Bizler ayrıştırmadan birleştirerek yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. İnşallah Ereğli için güzelliklere hep birlikte imza atarız”

Yaklaşık 30 dakika süren ziyarette gündeme ilişkin genel konularda değerlendirmelerde karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)