Zonguldak Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan Tepsi operasyonunda, 15 bin TL değerinde uyuşturucu madde ve hap ele geçirildi. 

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 17 Mart günü Kozlu beldesi 19 Mayıs Mahallesi mevkiinde organize bir şekilde uyuşturucu ticareti yapan E.M., E.M. ve B.M.'yi yakaladı. Bir süredir polis tarafından teknik takibe alan zanlıların uyuşturucu ticareti yapdığının tespit edilmesi üzerine yakalandığı belirtildi. Zanlılardan, uyuşturucu madde alımı yaptıkları tespit edilen Y.M., V.Y., S.B., Ö.B., H.A., M.Ş., Y.Y., S.Ö., İ.C., M.Y., S.Y., Y.Ç., O.T. ve H.M.T. hakkında soruşturma başlatıldı.  Operasyonda, içici ve satıcı olmak üzere toplam 17 kişi gözaltına alındı.

Tepsi isminin verildiği operasyonda toplam 43 gram kubar esrar, 8 gram toz esrar maddesi, 2 gram kenevir tohumu, 606 adet ecstasy diye tabir edilen uyuşturucu nitelikli hap ele geçirildi. 

Zonguldak'ta bu güne kadar tek seferde en yüksek miktarda ecstasy hap ele geçirildiği ifade edildi. Yakalanan E.M., E.M. ve B.M., uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan çıkarıldığı Zonguldak Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcısı tarafından mahkemeye sevk edildi.