Bu yıl “Ramazan Bağışlarınızla, Fitre ve Zekâtlarınızla Önce Çocuklar İyileşsin” sloganı ile Ramazan Ayı çalışmalarını yürüten LÖSEV,  bayramda da lösemili ve kanserli çocuklar ile ailelerini yalnız bırakmadı. LÖSEV, ay boyunca hasta ailelerinin evlerine ziyaretlerle ve tüm Türkiye’yi dolaşarak evlere dek yardım götüren LÖSEV Tırı ile ihtiyaç sahibi hasta ailelerine kuru gıdadan oyuncağa, et ve et ürünlerinden mobilyaya sunduğu desteklerle, bereket dolu bir Ramazan Ayı yaşattı.


LÖSEV’e ait LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi’nde tedavisi devam eden ve bu nedenle bayramı hastanede geçirmek zorunda kalan çocuklar, bayram coşkusunu hep birlikte yaşarken hastanelerde yatan miniklere bayram ziyaretleri düzenlenerek hediyeleri sunuldu.

LÖSANTE’de düzenlenen bayram kutlamasında lösemi savaşı veren minikler ile hastane bahçesinde eğlence düzenlendi.  LÖSANTE’de kalan çocuklara özel hazırlanan hediyeler sunuldu. Diğer yandan LÖSEV sosyal hizmetler sorumluları Türkiye’nin dört bir yanındaki hastanelerin hematoloji/onkoloji servislerinde lösemili çocuklarla, kanserli hasta ve ailelerini ziyaret ederek hediyelerini götürdü.

LÖSEV başta çocuklarımız olmak üzere sağlıkla nefes aldığımız her gün bayramdır, kıymetini bilelim. Önce Çocuklar iyileşsin diyerek destek veren tüm gönüllü ve bağışçılarına teşekkürlerimizi sunuyoruz.