Zonguldak İmam Hatip Mezunları Derneği (ZİMDER) Başkanı Hüdaverdi Şen ve yönetimi Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Cansızı ziyaret etti.
ZİMDER Başkanı Hüdaverdi Şen ve yönetimi Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Cansız'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Dernek Başkanı Şen, Cansız'ın 30 yılı aşkındır İmam Hatip Lisesi'nde görev yaptığını kaydederek, "30 yılı aşkındır İmam Hatip Lisesi'nde görev yapan ve Atatürk Anadolu Lisesi'ne atanan hocamıza ziyarete geldik. Hocamız büyük başarılarıyla gönlümüzde taht kurmuştur. Bundan sonrada yeni görevinde de büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.
Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi'ne atanan Müdür İbrahim Cansız ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İmam Hatipte çok güzel çalışmalar yaptık. Her kademede her zaman yanımızda oldunuz. Zonguldak İmam Hatip Mezunlar Derneği'nin desteğiyle okulumuzda güzel görevler yaptık. Zorunlu hizmetten dolayı buraya geldik. İnşallah burada da en güzel hizmetleri gerçekleştireceğiz. Çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamak bizim görevimizdir" diye konuştu.Ardından Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Cansız, okulun yan tarafına kapalı spor salonu yaptırmak istediklerini fakat okulun bütçesi olmadığını belirterek, Zonguldaklı işadamlarından destek istedi.