Zonguldak İmam Hatip Lisesi Mensupları ve Mezunları Derneği (ZİMDER) Başkanı Hüdaverdi Şen ve Yönetim Kurulu üyeleri, Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni (KGD) ziyaret etti. 
Osman Sav başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu’nu kutlayan ZİMDER Başkanı Hüdaverdi Şen, “Gazetecilik, çok önemli bir meslek. Toplumu yönlendirmek ve bilinçlendirmek adına önemli olduğunu düşünüyorum. Sivil toplum örgütleri, toplumların yararına olan işlerde öne çıkmalı, desteklemeli, olayları gündeme getirmeli. Kötü olan işler de ise, gidişata set vurmak adına harekete geçmelidir. Bu anlamda sivil toplum örgütleri çok önemlidir. Bu önem de, kademe kademe değişir. Ama en önemlisi, siz gazetecilerin sivil toplum örgütleridir. Çünkü sizler, olayları gündeme getirebilen, yönlendirebilen güce sahipsiniz. Bu anlamda nasıl ki, bir hakim yanlış karar vererek, masum birini mahkum edip 10 yıl sonra ‘pardon’ demesi olmazsa, sizin de ‘pardon’ demeniz olmaz. Allah size görevinizde başarı nasip etsin ve ‘pardon’ dedirtmesin" dedi.
KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Şen’e samimi görüşleri için teşekkür etti. Başkan Sav, yeni yönetimde değişikliklere gittiklerini belirterek, “Emektar ve genç arkadaşlarımızla yolumuza devam ediyoruz. Yedek yönetimimizin tamamını gençlerden oluşturduk. Onların da projelerini önümüzdeki günler de göreceğiz. Biz 2003 yılından beri hem meslek anlamında, hem de Zonguldak anlamında bir duruş sergilemeye çalışıyoruz. Faaliyetlerimizle birlikte, tarzımızda dürüstlüğü sergilemeye çalışıyoruz ve devam ettirmek düşüncesiyle yönetimimizi oluşturduk” diye konuştu.