- Sakarya'da 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kazada yaşamını yitiren kişinin Zonguldak'tan döndüğü belirlendi.

 

D-100 karayolunun Esentepe mevkisi Kocaeli istikametinde üç otomobil, 2 tır ve bir kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, Adem Kurt (49) yönetimindeki 06 YVL 76 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonrası arkadan gelen kamyon ve tırlar da kazaya karıştı. Kurt'un kullandığı otomobilden trafik akışını kesmek için inen Avni Koç (40), başka bir aracın çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan 3 kişi, ambulanslarla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

- Resmi nikah için Gölcük'e gidiyordu

Avni Koç'un, Zonguldak'ta imam nikahını kıydığı, 22 Şubat Pazar resmi nikahını kıymak için Gölcük'e gittiği öğrenildi.

Otomobil sürücüsü Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, Avni Koç'un kız kardeşiyle Zonguldak'ta imam nikahı kıydığını söyledi. Pazar günü Gölcük'te resmi nikah kıymak için yola çıktıklarını ifade eden Kurt, "Kaza yaptığımız için Koç arabadan indi ancak ona kimin çarptığını görmedim" dedi.

Kazaya karışan tır sürücülerinden Davut Yılmaz ise önünde iki otomobilin kaza yaptığını görünce yavaşladığını ancak arkasından gelen kamyonun kendisine çarptığını, kendisinin de önümdeki otomobili sürüklediğini belirterek, "Arkadan gelen başka bir kamyon ise bir otomobile çarparak kaçtı. Ölen arkadaş, kaza olunca araçları durdurmak için otomobilden indi sanırım ancak ona hangi aracın çarptığını bilmiyoruz" diye konuştu.

 

(Anadolu Ajansı)