Kdz. Ereğli'nin Ormanlı Beldesi'nden Nazmiye Ayyıldız, dünya markası otelin yönetiminde görev yapıyor.

İstanbul Dolmabahçe Sarayı, Kuleli Askeri Lisesi görünümü ile tasarlanmış Kız Kulesi ve Galata Köprüsü'nün birebir benzeri mimari yapısı, 1.5 milyar dolar maliyeti, 'Dünyanın En İyi Lüks Oteli', 'Dünyanın En İyi Spa Oteli' ve 'Dünyanın En İyi Royal Suite' ödüllerini alan Antalya Mardan Palace Otel'inin üst düzey yönetiminde yer alan Nazmiye Ayyıldız, Zonguldak ve Kdz. Ereğli'ye selamlarını gönderdi.
Türkiye'de tek housekkeeper'i (otelcilikte oda müdürleri) olan geçtiğimiz günlerde yaygın basında dünyanın pek çok ünlü ismi ile haberleri de yer alan Ereğlili Nazmiye Ayyıldız, Gazeteniz Önder'in Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş ve Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Yazıcıoğlu ile görüşüp çalışmalarını anlatırken, Ereğli'ye olan düşkünlüğünü ifade etti.
Uzun yıllar eğitim için yurt dışında bulunduğunu ve 3 üniversite bitirdiğini belirten Ayyıldız, 'Bitirdik ama eğitimim sürüyor yine bir üniversitede eğitim görüyorum inşallah 4'ncü üniversiteyi de bitireceğim' dedi.
Ereğli'yi fırsat buldukça gelip gittiğini söyleyen Nazmiye Ayyıldız, 'Ereğli'nin bizim için yeri ayrı. Ailem Ormanlı Beldesi kökenli, maden işçisi olan bir babanın kızı olmaktan onur duydum. Çalıştım, okudum ve eğitimimi en üst kademede bitirdim. Ereğli'yi yakından takip ediyorum, gelişmeleri izliyorum.
Biz Ereğli sevdalısıyız diyebilirim. Örneğin bir araba alacağım gelip o arabayı Ereğli'den alıyorum.
Fırsatım oldukça Ereğli'ye geliyorum.  Bu işlerden emekli olduktan sonra zaten memleketime yerleşeceğim. Ereğli halkına sevgi ve saygılarımı gönderiyorum'
sözleri ile konuştu.

Ayyıldız, otelde konaklayan Bektaş ve Yazıcıoğlu ile Ereğliliğinin sevdasını paylaştı.