Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası'nda, Cevdet Civelek'in Başkanlığı'nda oluşturulan yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri'ne "Hayırlı Olsun" ziyaretleri sürüyor.
Türkiye Partisi (TP) Karadeniz Ereğli Kurucu İlçe Başkanı Şevket Kalay, 2. Başkan Hüseyin Çakmakoğlu ile İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş ve Komiser Kamil Usta; Karadeniz Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret ederek, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerine başarı dileklerini ilettiler. TP Ereğli İlçe Başkanı Şevket Kalay, Oda Başkanı Cevdet Civelek'in; mesleğin içinden gelen biri olduğunu belirterek, görevi süresince önemli çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi. Kalay; "İlçemizdeki Şoförler Odası, 36. Olağan Genel Kurulu'nda 2 adayla seçime gitmiştir. Demokratik bir ortam da gerçekleştirilen seçimde, mevcut Oda Başkanı Civelek; genel kurula katılan üyelerin büyük bir çoğunluğu tarafından verilen oylarla yeniden Oda Başkanlığına seçilmiştir. Kendisini, Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini kutluyor, başarılar diliyoruz" dedi.
Emniyet Müdürü Erkan Tektaş ve Komiser Kamil Usta, güven tazeleyerek yeniden seçilen Cevdet Civelek ve Yönetim Kurulu'nu tebrik etti.