Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Makine Mühendisliği Kulübü, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesindeki B/S/H Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile İstanbul’daki Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’ye teknik gezi düzenledi.
Beyaz eşya sektörünün önde gelen firmalarını bünyesinde bulunduran B/S/H ve başta Türk Hava Yolları olmak üzere pek çok yerli ve yabancı havayolu şirketinin bakım-onarım hizmetlerini üstlenen THY Teknik A.Ş.’ye gerçekleştirilen teknik gezilerde, uzmanlar tarafından sistemlerin işleyişi ve kalite standartları hakkında detaylı bilgi verildi.
Üniversite-sanayi işbirliği faaliyetleri çerçevesinde teknik gezilerini sürdüren ZKÜ Makine Mühendisliği Kulübü üyeleri, teorideki bilgilerinin nasıl uygulamaya geçirildiğini fabrika sahasında görme fırsatı yakaladılar.
ZKÜ Makine Mühendisliği Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Organizasyonun eksiksiz gerçekleştirilmesi için katkı sağlayan başta Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörlüğü ile Makine Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi’ne ve misafirperverlikleriyle bizleri onurlandıran B/S/H ve THY Teknik A.Ş. yönetimlerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” denildi.