Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından Zonguldak basınıyla tanışma toplantısı düzenledi.
ZKÜ Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından üniversitenin öğretim üyesi lokalinde Zonguldak basınıyla tanışma toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Dekan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Yard. Doç. Dr. Halil Yıldırım, İletişim Uzmanı Neriman Kara, Halkla İlişkiler Uzmanı Aysu Aysel, Halkla İlişkiler Uzmanı Faruk Kök ve Zonguldak basını katıldı. Toplantıda konuşma yapan Dekan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Koordinasyonu Yard. Doç. Dr. Halil Yıldırım, “Yeni bir yapılanmaya gidiyoruz. Bundan sonra gerçek manada halkla ilişkiler bölümü ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Bu çalışmamızda bize en önemli yardımı sizler yapacaksınız. Sizler bizim vitrinimizsiniz. Nasıl bir şirket için Basın ve Halkla İlişkiler onun vitriniyse sizde bizim vitrinimizsiniz. Bundan sonra halkla ilişkiler olarak oluşturma çalıştığımız bir yapı var. Sizlerin üniversitede çalışırken çalışma ortamı en rahat nasıl olabilecekse öyle bir ortam hazırlamaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, YÖK başkanımız zaman zaman ziyarete geliyor. O günlerde sizlerin çalışma ortamınızı kolaylaştırma açısından size yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bunda sizin fikirlerinizi, isteklerinizi yapmaya çalışıyoruz. Daha önce balo salonu olarak kullanılan alan ikiye ayrıldı. Bir kısmı bize tahsis edildi ve dekorasyon işlerini halletmeye çalışıyoruz. Sizlere üniversite olarak elimizden gelen her şeyi sağlamaya çalışacağız. Üniversitemizi en üst seviyelere çıkarmak için çalışmalarımız olacak. Güvenlikle ilgili sıkıntıları eğitimle aşmaya çalışacağız. Üniversite olarak gazete çıkartmayı düşünüyoruz. Bilimsel anlamda hocalarımızla her türlü haberleri yapabilirsiniz.
Güvenlik görevlilerin eğitime ihtiyaçları olabileceklerini düşündük ve eğitim çalışmalarına başladık” dedi. Ardından, Dekan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Yard. Doç. Dr. Halil Yılmaz, Zonguldak basının sorularını cevaplandırdı.