Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) İktisat Kulübü'nün katkılarıyla, Atatürk Kültür Merkezi'nde dün "Kariyer Planlama ve Liderlik Yönetimi" konulu eğitim semineri düzenlendi.
Seminerde, International Turk Management (ITM) Genel Müdürü Murat Çeliksoy, ITM Eğitim Direktörü Burcu Kaya ile Arı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay, üniversite öğrencilerine liderlik ve özgüven temaları üzerine konuşma yaptı.
Öğrencilerle soru cevap şeklinde devam eden bölümde, öğrencilerin "liderlik nedir, nasıl olunur" şeklindeki sorulara başarılı cevaplar verdikleri görüldü.
Eğitim seminerini düzenleyen, ZKÜ İktisat Bölümü ve İktisat Kulübü Başkanı Doç. Dr. Nurettin Öztürk şu bilgileri verdi: "Bugün öğrencilerimizle liderlik üzerine bir eğitim toplantısı yapıyoruz.
Etkinliğimizin asıl amacı öğrencilerimizi yerel işadamlarıyla tanıştırmak ve etkileşim içerisine sokmak. Bu sayede, yakın gelecekte iş hayatına atılacak olan gençlerimize, gelişmek için zemin hazırlıyoruz. Etkinliğin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."