Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencileri ve Eğitim Sevenler Derneği (ESDER)'nin katkılarıyla toplanan 400 kitap, Bakırlık İlköğretim Okulu Öğrencilerine teslim edildi. Teslim töreninde ihtiyacı olan 3 öğrenciye de kırtasiye yardımı yapıldı.
ESDER, Ereğli Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümü öğrencileriyle 'Topluma Hizmet dersi uygulaması' kapsamında bir çalışma yaptı. Ruşanlar Köyü Bakırlık Mahallesi İlköğretim Okulu'nun kitap ihtiyacı, dernek üyeleri ve öğrencilerin işbirliği ile giderildi.
Sponsorlardan temin edilen kitaplar, okula gidilerek teslim edildi. Teslim töreninde konuşan ESDER Başkanı Nail Kazlı, amaçlarının eğitime hizmet olduğunu söyledi.
EĞİTİME KATKIMIZ DEVAM EDECEK
Kazlı, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi'ne bağlı Ereğli Eğitim Fakültesi öğrencilerimize bir okula kitap kırtasiye ve diğer konularda yardım yapılması konusunda ödev verilmiş. Selim Boztepe, Nurullah Keskin, Musa Yılmaz, Arif Yılmaz, Mehmet Akbaş ve Fatma Öztürk isimli öğrenciler derneğimize başvurdu. Kitap ve tırtasiye ihtiyaçlarını sponsorlarımızdan karşıladık. dedi.
Kitapların temin edilmesinde sponsor olan Emel Kitap Kırtasiye Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Kocuk, eğitimin her türlü alanında yer aldıklarını, bundan sonra da yardımlarının devam edeceğini söyledi. Kocuk, Türk ve dünya klasikleri kitapları ve değişik kırtasiye yardımında bulunduk. diye konuştu. Yardımın ardından öğrenciler ve dernek yöneticileri okuldan ayrıldı.