Zonguldak Karaelmas Üniversitesi’nin (ZKÜ) bu kez konukları küçük öğrencilerdi. TOKİ Yenimahalle İlköğretim Okulu’nun başarılı öğrencileri, çeşitli kurum ve kuruluşları gezerek bilgi edinme etkinliği kapsamında ZKܒye de gittiler.

 

Konuyla ilgili olarak okul velilerinden yapılan açıklama şu bilgi verildi:

 

Adliye ziyaretinin ardından TOKİ Yenimahalle İlköğretim Okulu öğrencileri,  Zonguldak Karaelmas Üniversitesi’ni gezerek bilgi aldılar.

TOKİ Yenimahalle İlköğretim Okulu’nun ödüllendirilen başarı öğrencileri, Karaelmas   Üniversitesi’nin bölümleri gezdirildi. Üniversitenin İnşaat Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Maden Mühendisliği, Çevre Mühendisliği bölümleri, bölümlerin yetkilileri tarafından gezdirildi ve tanıtımlar yapıldı. Öğrencilerin meraklı sorularına da yetkiler tarafından cevaplar verildi. Üniversite öğrencileriyle birlikte yemeklerini de yiyen öğrenciler üniversite tarafından düzenlenen şenlik etkinliklerinin bir kısmını da izlediler.

Geziyi çok beğendiklerini belirten öğrenciler ve okul yönetimi; bölümlerin tanıtımını yapan öğretim üyeleri ve  Prof. Dr. İhsan Toroğlu’na ilgilerinden dolayı teşekkür ettiler