Zonguldak Kültür ve Eğitim Vakfı (ZOKEV) Türk Sanat Müziği Korosu, önceki akşam Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) muhteşem bir konser verdi. AKM salonunun tamamen dolduğu konsere; Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, ZOKEV Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Coşkun, Zonguldak Devlet Tiyatroları Müdürü Yalçın Arslan, BKM Müdürü Abdullah Bakır, Çaycuma Türk Sanat Müziği Korosu elemanları ve vatandaşlar katıldı.
ZOKEV Türk Sanat Müziği Koro Şefi Levent Özger yönetimindeki koro, iki bölüm halinde müzikseverlere sunum yaptı. Koro, ilk bölümde, Hüzzam ve Segah makamındaki eserler, ikinci bölümde ise Hicaz ve Nihavend makamındaki eserleri solo ve koro olarak seslendirdi. Konser programını sunuculuğunu üstlenen koro elemanı Selma Aydın ise, şarkı aralarında okuduğu duygu yüklü şiirlerle programa ayrı bir renk kattı.
Konser sonrasında Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, verdikleri müzik ziyafetinden dolayı koro elemanlarına teşekkür ederek çiçek takdim etti. İzleyicilerin salonu terk etmeyerek istek yapması üzerine ZOKEV Korosu, iki eser daha seslendirerek konseri sonlandırdı.