Zonguldak Dernekleri Federasyonu (ZONDEF) Genel Başkanı Ali Rıza Kiremitçi Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret etti.
Dernek Başkanı Kiremitçi, ziyarette yaptığı konuşmada, 2 Kasım 2013 Cumartesi günü İstanbul’da yapılacak olan Zonguldaklılar Hasret gecesi düzenleyeceklerini söyledi.
Gecemize tüm Zonguldaklıları beklediklerini ifade eden Kiremitci, “Gecemizde ayrıca Zonguldak Halk Oyunları ekipleri de gösterilerini sergileyecek. Bunun yanı sıra gecemizde, 18 Ekim 2013 tarihinde sona erecek olan Ödüllü ZONDEF Logo Yarışması’nda dereceye girenlere ödülleri verilecek. Gecemize tüm Zonguldaklıları bekliyoruz. Gece’nin Bağcılardaki Olimpik Spor Kompleksi’nde yapılacak.” Dedi.
Çimenoğlu da, ZONDEF Genel Başkanı Kiremitçi ve Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden ve davetlerinden dolayı teşekkür ederek, “2 Kasım’da yapılacak Gece’ye katılmaya çalışacağım. Zonguldaklılar derneklerinin bir araya gelerek federasyon kurmaları da, gurbetteki hemşerilerimizin birlik ve beraberlik içinde olduğunu gösteriyor. “ şeklinde konuştu.
ZONDEF başkanı Kiremitçi, daha sonra Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ı ziyaret etti.