Zonguldak Belediyesi, mahallelerdeki çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri, Baştarla Mahallesi Akaryakıt Sokak'ta betonlama çalışması yapıyor, Yayla Mahallesi Papatya Sokak'ta yol genişletme çalışmasına devam ediyor. Ekipleri, Bahçelievler Mahallesi Özer Paşa Caddesi'nde de yol genişletme ve asfaltlama çalışmasını tamamladı.

AKARYAKIT SOKAK'TA
ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLADI 
Zonguldak Belediyesi, Baştarla Mahallesi'ne bağlı Akaryakıt Sokak'ta asfalt çalışmasına başladı.
Belediye ekipleri, Akaryakıt Sokak'ta uzun yıllardan beri yapılamayan asfalt çalışmasına başladı. Mahalle Muhtarı Okan Girgin, yıllardır toprak yola asfalt yapılmadığından dolayı burada yaşayan bütün vatandaşların, yağmur ve kar yağdığında çamur içinde, yazın ise tozdan sürekli şikayet ettiklerini anlattı.
Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref'in mahalleyi ziyaret ederek karşılaşmış olduğu manzara karşısında mahalleliye yolun en kısa zamanda yapılacağına dair verdiği sözü yerine getirdiğini belirten Girgin, çalışmadan memnun olduklarını söyledi. Girgin, vatandaşlar olarak burada daha fazla çalışma yapılmasını istediklerini ifade etti.
Yolun yapılması için geçtiğimiz aylarda mahalle sakinleri eylem yapmıştı. Yolu trafiğe kapatan mahalleliler, Başkan Eşref'ten yolun yapılması için söz almıştı.
Belediye Başkanı İsmail Eşref de, burada işyerleri ve depoları bulunan işadamları ve esnaflarla bir toplantı yaparak, yolun asfaltlanması için yardım istemişti.
PAPATYA SOKAK'TA YOL GENİŞLETME
ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
Yayla Mahallesi Papatya Sokak'ta yol genişletme çalışması devam ederken, çalışmanın önümüzdeki günlerde bitirilerek yolun hizmete açılması planlanıyor. Atatürk Devlet Hastanesi'ne yakınlığı nedeniyle vatandaşlar tarafından sıkça kullanılan ve yolun darlığı nedeniyle de araç trafiğinde sorun yaşanan söz konusu yol, genişletme ve duvar çalışmaları tamamlandıktan sonra yeniden yaya ve araç trafiğine açılacak.
ÖZER PAŞA CADDESİ'NDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI TAMAMLANDI
Kentin en çok kullanılan yol güzergâhlarından biri olan İl Emniyet Müdürlüğü yanındaki Özer Paşa Caddesi'nde yol genişletme ve asfaltlama çalışması tamamlanarak hizmete girdi.
Aynı yol güzergahı devamında, Garnizon Komutanlığı önündeki keskin viraj, yolun elverdiği oranda tıraşlanarak yol genişletildikten sonra caddenin tamamı ve bazı ara sokaklarda asfaltlama çalışması yapıldı.