Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Kaplan’a, “hoşgeldin” ziyaretleri sürüyor.

 

Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Ereğli Ticaret Sanayi Meclis Başkanı Zeki Us, Başkan Mehmet Genç yöneticiler, Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, İl Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan’ı dün makamında ziyaret ettiler. Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, ziyaret sırasında, “Görevine yeni başlayan Emniyet Müdürümüze ‘hayırlı olsun’ demek için geldik. Asayiş konusunda tek sıkıntımız, trafik sıkışıklığı. Zonguldak çok bayır olan bir kent. Mahallerde merdiven olan yerlerde çöplerimizi katırlarla alıyoruz. Görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

Emniyet Müdürü Ahmet Kaplan da, “Zonguldak büyük bir yer değil. Ben buradan oturduğum yere bakıyorum. Buradan eve yürüme gidebilirim. DemirPark’tan Fener’e sahil boyundan olsa kestirme gidebilirim. Uzak yerlere giderken araç kullanımını tercih ederim. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ereğli TSO Başkanı Mehmet Genç ile Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz’a, nezaket ziyaretlerinde Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik ettiler.