MERKEZ İLÇE'DE EVDEN HIRSIZLIK

Karadere Köyünde saat 12.00 sıralarında H.K. isimli şahıs müracaatta bulunarak evinde kimsenin olmadığı esnada yatak odasında bulunan (1000) TL parasının ve banka kartlarının bulunduğu cüzdanının çalındığını beyan etmiştir. Yapılan araştırma neticesinde A.Z. ve N.K. isimli şahıslar şüpheli olarak tespit edilmiş olup Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda şüphelilerin ifadeleri alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

ALAPLI'DA KASTEN YARALAMA

Kürkükler Köyünde saat 11.30 sıralarında Z.Y. isimli şahıs, ailevi meseleler yüzünden tartıştığı babası H.Y. isimli şahsın koluna odun ile vurmak suretiyle yaraladığı mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alımını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

ÇAYCUMA'DA ORMAN KANUNUNA MUHALEFET

Kerimler Köyünde saat 10.30 sıralarında Y.A. isimli şahıs, ormanlık alanda el testeresi ile (1) adet meşe ağacını kestiği önleyici kolluk devriyesi esnasında tespit edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile suçta kullanılan testere ve kesilen meşe ağaçları orman işletme memurlarına teslim edilerek, şüpheli şahıs ifadesi alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

ÇAYCUMA'DA KASTEN YARALAMA

Saltukova Beldesinde saat 21.00 sıralarında O.A.K. ve D.A. isimli şahıslar, tartıştıkları S.E.D. isimli şahsa yumruk vurmak suretiyle darp ettikleri mağdurun beyanından anlaşılmıştır. Mağdur, sevk edildiği Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılan tedavisini müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheliler ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

ÇAYCUMA'DA TÜTÜN MAMULLERİNİN TÜKETİLMESİ

Saltukova Beldesinde saat: 21.40 sıralarında bir işletmede yapılan kontrolde garson olarak çalışan S.E.D. isimli şahsın içeride sigara içtiği tespit edilmesi üzerine hakkında idari para cezası uygulanmıştır. İşletme sahibi A.G. isimli şahıs hakkında ise ilgili makama gönderilmek üzere tutanak tanzim edilmiştir.

 

ÇAYCUMA' DA TEHDİT

Kayabaşı Köyünde saat 11.00 sıralarında H.K. isimli şahsın tartıştığı N.B. isimli şahsı tehdit ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

 

DEVREK'TE KÖTÜ MUAMELE

Türkmenoğlu Köyünde saat 19.00 sıralarında N.A. isimli şahıs, ailevi meseleler yüzünden tartıştığı eşi F.A. isimli şahsı yumruk atmak suretiyle darp ettiği mağdurun beyanından anlaşılmıştır. Mağdur çocuk sevk edildiği Devrek Devlet Hastanesinde yapılan tedavisine müteakip taburcu edilmiştir. C.Savcısının talimatı ile şüpheli ifadesinin alımını müteakip hakkında 30 gün süre ile tedbir kararı uygulanmak üzere serbest bırakılmıştır.

 

DEVREK'TE KAZAEN YANGIN

Çaydeğirmeni Beldesi saat 03.45 sıralarında İ.Ç. isimli şahsa ait araçta yangın çıktığı görgü tanıklarının beyanından anlaşılmıştır. Yapılan araştırmada yangının elektrik kontağından çıktığı tespit edilmiş olup, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülmüştür. Herhangi bir can kaybının olmadığı yangında araç tamamen yanmış ve kullanılamaz durumda olan araçta (20.000TL) hasar meydana gelmiştir. C.Savcısının talimatıyla tahkikata başlanılmıştır.

 

DEVREK'TE KAZAEN YANGIN

Özyurt Köyünde saat 20.00 sıralarında H.K. isimli şahsın evinin oturma odasında elektrik kontağından yangın çıktığı H.K.' nın beyanından anlaşılmıştır. Yangın ev sahibi tarafından diğer odalara sıçramadan söndürülmüştür. Herhangi bir can kaybının olmadığı yangında (800 TL) maddi hasar meydana gelmiş olup, C.Savcısının talimatıyla tahkikata başlanılmıştır.