GMİS Armutçuk Şube Başkanı Ali Eşitmez ve şube yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette konuşan Mutlu, 3 Mart'ta gerçekleştirilecek olan, "Zonguldak'ın bugünü ve geleceği" konulu etkinlik amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Zonguldak'ın sorunları ve çözüm yolları konularının bu toplantıda gündeme getirileceğini anlatan Mutlu, "AK Parti döneminde Türkiye'nin uçuşa geçtiğini ancak bu hareketlilikten Zonguldak'ın yeterince yararlanamadığını dile getiriyoruz. Bunu ortak bir ses ile haykırmak gerekiyor. Bu alanda inşallah 3 Mart tarihinde saat 18.00'de Emirgan Otel'de 200 civarında seçilmiş insanımızı bir araya getireceğiz" dedi.

Başkan Yardımcıları Atay ve Alpago da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, toplantının olumlu geçmesi yönünde temennide bulundu.

 

GMİS’TEN ŞOFÖRLER ODASINA ZİYARET





Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Şube Başkanı İsa Mutlu ve beraberindeki Ereğli Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Cevdet Civelek ve yönetimini ziyaret etti.

 

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Şube Başkanı İsa Mutlu, GMIS Armutçuk Şube Başkanı Ali Eşitmez, Şube Sekreteri Yılmaz Çevik ve Şube Mali

Sekreteri İsmail Özcan Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek ve yönetimini ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Şube Başkanı İsa Mutlu Zonguldak’ın bugünü ve geleceği üzerine düzenledikleri 'BİRLİK VE DAYANIŞMA' toplantısına Oda Başkanı Cevdet Civelek ve yönetimini davet etti. Başkan Civelek Zonguldak’ımız için Şoförler Odası olarak bu projede her türlü desteği vereceğini belitti.

 

Gerçekleşen ziyaret karşılıklı fikir alış verişinin yapıldığı sohbetin ardından sona erdi. 



GMİS’TEN NURİ TEKİN’E ZİYARET



Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Armutçuk Şube Başkanı Ali Eşitmez ve Şube Sekreteri Yılmaz Çevik ile birlikte Belediye Başkanı Nuri Tekin'i ziyaret ettiler.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, bölgesel ve yöresel sorunlar ve çözümleri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.



(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)