*** Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir  Zonguldak'ta son 17 yıl içinde yapılmış olumlu çalışmaların kaynağında Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası  olduğunu söyledi. Sadece kentin değil  bölgenin de  kalkınması hususunda yapılan Ekonomik ,sosyal, kültürel çalışmalarda oda olarak görev üstlendiklerini ve  katkı verdiklerini belirten  TSO Başkanı Salih Demir "Zonguldak'ta olumlu tüm çalışmalarda benim maddi ve manevi katkım olmuştur. Bunu inkar edene  hakkımı ömür boyu helal etmem "dedi.

 

 

*** Mayıs ayında yapılacak meslek grubu seçimleri için çalışmalarını sürdüren ekip arkadaşları ile ziyaretlerini sürdüren  Salih Demir  Zonguldak'ın Türkiye'nin en değerli mozaiği olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"Zonguldak sadece Zonguldaklının değil tüm ülkenin değer vermesi ve yüceltmesi gereken bir kent.Herkes görevini doğru yaparsa  Zonguldak ülkemiz için önemli bir km taşı olur . TSO bugüne kadar Zonguldak'ın en dinamik sivil toplum örgütü olmuştur. Bundan sonrada aynı çizgisini sürdürecektir. Yönetenlerin muhalefet hakkı yoktur.Bir kişinin veya grubun hem iktidar hem muhalefet olması abestir."

 

 

***   Son yılların en büyük ekonomik krizini yaşadığı dönemde  hiç kimsenin umursamazlık tavrı takınamayacağını  söyleyen Demir "Herkesin giydiği kaftana göre sorumluluğu vardır. Sorumluluktan kaçanın sırtındaki kaftanın fare derisi kadar değeri yoktur. Ya kaftanı çıkarsınlar yada sorumluluklarını yerine getirsinler. Ayinesi iştir kişinin lafına bakılmaz atasözü sanki o insanlar için söylenmiş "şeklinde konuştu