Kdz.Ereğli ve Zonguldak’ta görev yapan gazeteciler Erdemir Stadında karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından sevinen taraf Kdz.Ereğlili gazeteciler oldu.

 

Kdz.Ereğli’de bazı gazeteciler sportif etkinliklere ağırlık verdiler. Gazeteciler kendi aralarında Fenerbahçe-Galatasaray derbisini her hafta gelenek haline getirirken bu hafta konukları ise Zonguldak’lı gazeteciler oldu. Zonguldak’ta görev yapan yaygın ve yerel gazete temsilcileri ile karşı karşıya gelen Kdz.Ereğlili gazeteciler sahadan 6-5’lik galibiyetle ayrılmayı başardılar ve rakiplerinden rövanşı aldılar. Erdemir Stadında oynanan ve eski İl Hakemlerinden Orhan Ergün’ün yönettiği karşılaşmada Kdz.Ereğlili gazeteciler maça hızlı başladı, Mustafa Kemal Bektaş’ın şık pası ile topu fileler ile buluşturan Yıldırım gol sevincini arkadaşları ile yaşadı. Bu golden 5 dakika sonra Yıldırım, Bektaş paslaşmasında son vuruşu yapan Bektaş topu ikinci kez fileler ile buluşturdu. Bu golün ardından şoku kısa sürede atlatan Zonguldak’lı gazeteciler skoru 2-2’ye kadar getirdiler. Zaman zaman büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada Özgür, Barış, Yıldırım ve Yusuf Zobar’ın golleri ile farka giden Kdz.Ereğlili gazeteciler kalesinde de 3 gol daha gördü ve maçın bitiş düdüğü ile skorboard da 6-5 yazıyordu. Maçın bitiş düdüğünün ardından gazeteciler birbirlerini mücadelelerinden ötürü kutladılar.

 

 

STAD: Erdemir

 

Hakem : Orhan Ergür

 

EREĞLİ BASINI: Kaan (Posta 67), Şafak Negüzel (Doruk), Sinan Kabatepe (CHA), İlhan Çetin (DHA), Barış Okumuş (Değişim), Muhammet Olgun (Değişim), Yusuf Zobar (Ereğli FM), Sina Çıladır (Yeni Ufuk), Yıldırım Yılmaz (Son Söz), Özgür Okumuş (Son Söz), Mustafa Kemal Bektaş (Önder)

 

ZONGULDAK BASINI: Emrah Koçaklı, Suat Özger (Pusula), Osman Sav (İHA), Ersin Turan (İHA), Selçuk Koçaklı (Zirve), Hüseyin Ekinci (Şafak), Ender Yüksel (67 Kanal-Z), Erdinç Aksoy (Anadolu Ajansı)

 

GOLLER: Yıldırım Yılmaz (2), Mustafa Kemal Bektaş, Özgür Okumuş, Barış Okumuş, Yusuf Zobar (Ereğlili Gazeteciler), Erdinç Aksoy (2), Osman Sav, Hüseyin Ekinci, Selçuk Koçaklı (Zonguldaklı Gazeteciler)