Mili Eğitim Bakanlığı Eğitimi Araştırma ve Geliştirme Daire Başkanlığı Tarafından Düzenlenen "Bu Benim Eserim" proje yarışmasında Zonguldak’ta Matematik dalında 33 okul arasından birinci olan TOKİ Okçular İlköğretim Okulu öğrencisi Nasrullah Dervişoğlu, Ankara’da düzenlenecek proje tanıtımında Zonguldak’ı temsil edecek.
Projenin Danışman Öğretmeni Sevil Çulluk, yaptığı açıklamada, 3 ay süren bir çalışma sonucunda başarıyı yakaladıklarını belirterek şöyle dedi; “ Projesinin yaratıcısı öğrencimiz Nasrullah Dervişoğlu’dur. Ben öğrencimize projenin devamında danışmanlık yapıyorum. Projemizin adı ‘Merkez Çevre Açılarını Eğlenerek Ölçelim’ burada amaç. Aynı yayı gören merkez acını ölçüsü ile çevre açının ölçüsü arasındaki ilişkiyi belirlemektir” dedi.
 Proje sahibi TOKİ Okçular İlköğretim Okulu Öğrencisi Nassullah Dervişoğlu ise, “Arkadaşlarım arasında merkez acı ve çevre açı ölçüleri arasındaki ilişkiyi algılamak problem oluşturmaktadır. Bu proje ile tüm öğrenci arkadaşlarım artık kolaylıkla çizilen bir acıyı ölçebilecek ya da istenen ölçüde bir açıyı rahatlıkla çizebilecektir. Ankara’da Zonguldak ve Okulumu temsil edecek olamam beni çok mutlu ediyor inşallah projem birincilik ödülünü alır” dedi. Eserler Ankara’da 13-14 Nisan 2010 tarihlerinde bölge sergisi yapılacağı bildirildi.