Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan'ın Zonguldak'ın genç yaşta veremden ölen şairleri Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu'nun hayatını konuğu aldığı "Kelebeğin Rüyası" filminin çekimleri sürüyor. Yeniceliler Dernek Başkanı Yaşar Karaman da, Yılmaz Erdoğan ve Kıvanç Tatlıtuğ'u kaldıkları otelde ziyaret ederek, Yenice evi hediye etti.

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, Zonguldak'ın genç yaşta veremden ölen bahtsız şairleri Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu'nun yaşam hikayelerinin anlatıldığı Kelebeğin Rüyası isimli sinema filmiyle bu kez milyonları ağlatması bekleniyor. Çok uzun yıllardan sonra bir sinema filminin çekimine ev sahipliği yapan Zonguldak ise, hikayenin beyaz perdeye nasıl yansıyacağı konusunda sabırsız. Erdoğan'ın yanı sıra ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ, Mert Fırat, Farah Zeynep Abdullah ve Belçim Bilgin Erdoğan gibi ünlü oyuncuların yer aldığı filmin çekimleri yaklaşık 80 kişilik bir ekiple sürdürülüyor. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Ocağı'nda devam edecek çekimlerin dünkü yeri Kadırga Caddesi'nden 467 Evler'e çıkan eski yapılar ve merdivenler oldu. Erdoğan, Kelebeğin Rüyası ile sadece şairlerin değil, Zonguldak'ın hüznünü de sinemaya aktarmış olacak.
 KARAMAN'DAN ERDOĞAN VE
TATLITUĞ'A YENİCE HATIRASI
Yılmaz Erdoğan ve Kıvanç Tatlıtuğ'a Yenice evi hediye eden Yeniceliler Dernek Başkanı Yaşar Karaman, "Sayın sanat-çılarımız Yılmaz Erdoğan ve Kıvanç Tatlıtuğ'a Zonguldaklı şairler Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu'nun hayatını filme aldıkları için teşekkür ettik. Ayrıca kendilerine Yenice hatırası olsun diye çeşitli hediyeler verdik" dedi.