HAS Parti Zonguldak İl Başkanı Secaatin Gonca, 2011 Genel seçimlerinde HAS Parti'nin sıçramaya yaparak seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacağını söyledi.

HAS Parti Zonguldak İl Başkanı Secaattin Gonca, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Şaban Sivri, Murat Kayıkçı ve Cevdet Kılıçarslan ile birlikte Alaplı'ya gelerek partinin ilçe teşkilatının kurulması yönünde çalışma başlattı.

ZONGULDAK'TA BİRİNCİ PARTİ HEDEFİ

HAS Parti'yi Zonguldak'ta birinci parti yapmak için çalışmalar yapacaklarını kaydeden Gonca, 2011 genel seçimlerinde parti olarak sıçrama yapacaklarını seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacaklarını söyledi. Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un başlattığı yürüyüşün ülkenin gelişmesinde önemli bir ivme kazandıracağını belirten Gonca, “Alaplı'ya gelişimizin sebebi bir fikir alışverişinde bulunmak, partimizden ve bizden beklentiler ve kendilerinin partimize vereceği katkılar üzerinde görüşmeler yapmaktır. Bir partinin yaşayabilmesi partinin bulunduğu noktadan hedefine ulaşabilmesi ancak birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi ile mümkündür.

BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYAÇ VAR

Bu ülkenin sağcısı, solcusu muhafazakarı ile bütün görüşleri bir araya getirmek ve birlikte hareket etme düşüncesi, arzusundayız. Çünkü ülkemizin birlik, beraberliğe ve kardeşliğe şiddetle ihtiyacı var. Bizim ana ilkelerimiz ve olmazsa olmazlarımız kamu kaynaklarını kendi çıkarımız için kullanmamak, bunu ötesinde değerlerimize, geleneklerimize ve kültürümüze sahip çıkmak adalet, özgürlük kavramlarında ki kula kulluğunda olmayacağı bir düzeni partimizle birlikte ülkemize getirmek ve bu yönetimi oluşturmaktır. Kolay yolda olmadığımızı biliyoruz. Zor bir yoldayız, ama önemli olan zoru başarmaktır. Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un başlattığı bu hareket olan Has Parti'nin farklı bir siyasi yelpazeyi meydana getirdiğini kamuoyunda biz gözlemliyoruz. Bu bize ve arkadaşlara verildi.

PARTİYE YOĞUN KATILIM VAR

İnanın partimize yoğun katılım noktasında talepler var. Fikir alışverişinde olduğumuz çok çeşitli düşüncede guruplar içerisinde insanlarımız var. İnsanlarımız şunu istiyor. İşsizliğin önlenmesi, gerginlik politikalarının ortadan kalkması ve her şeyden önce de geleceğimizin çocuklarımız ve gençlerimiz açısından teminat altına alınmasıdır. Biz bu noktada Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un başlattığı bu yürüyüşün ülkemizin o noktaya gelmesinde önemli bir ivme olduğunu düşündüğümüz için yollara düştük. Bu yönde Alaplı'da fikir alışverişinde bulunduk. Alaplı bizim için önemli, Alaplı köyleri ve beldesi ile büyük bir ilçe, biz yapacağımız oluşumun il bazında Zonguldak'ta partimizi birinci parti yapacak çalışmalar yapacağız. Bu çalışmalar da atacağımız adımlarda çok dikkatli olmalıyız. Seçici olmak zorundayız. Arkamıza baktığımızda halkımızın karşısına çıktığımızda arkamızda her hangi şüphe oluşturacak, partimize sıkıntıya sokacak hiçbir hareketin olmaması lazım” dedi.

SEÇİMLERE AZ KALDI

HAS Parti'nin 2011 Genel seçimlerinde sıçrama yapacağını ifade eden Gonca, “Genel seçimlere çok az bir zaman kaldı. En kısa sürede ilçe ve belde teşkilatlarını oluşturarak Has Parti olarak sahaya ineceğiz, herkesin kapısını çalacağız. Köylere gideceğiz her yeri gezeceğiz. Partimizin tanıtıma ihtiyacı var. Genel başkanımız ise herkes tanıyor. Bize düşen bu birlikteliği halka anlatmak ve partimizin başarılı olacağına inanıyoruz. Genel seçimlerde partimizin elbette ki iddiası var. Siyaset iddia işidir. Siyasette iddialı olmayan hiçbir kimsenin başarılı olma şansı yoktur. Biz arkadaşlarımızla hedefe ulaşma noktasında iddialıyız. Siz birinciliği elde etmeyi hedefleyeceksiniz ki gelebileceğiniz en üst noktaya gelmeniz gerekir. Ben partimizin bu seçimlerde sıçrama yaparak bu seçimlerde başarılı bir şekilde çıkarak ülkenin yeniden yapılanmasında önemli bir yer alacaktır” diye konuştu.
HAS Parti Alaplı İlçe Başkanlığı için Bilgin Ocak ile görüşme halinde olduklarını kaydeden Gonca, “Alaplı İlçe Teşkilatı'nın kurulması çalışmalarını başlatmış bulunuyoruz. Alaplı'dan başlayarak tüm ilçe ve belde teşkilatlarımızı en kısa zamanda oluşturacağız” dedi.