Deniz Kulübü İşletmecisi Metin ve Mutlu Koçaklının oğulları Ali İmran,  için önceki akşam Deniz Kulübü bahçesinde muhteşem sünnet düğünü düzenledi.

Sünnet düğününe; Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu ve Sendika yöneticileri, Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Arslan İlkyaz ve eşi, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekai Kasap, CHP İl Başkanı Osman Yayla ve eşi, DSP İl Başkanı Nuran Başoğlu, Küçük Karaelmas Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Şehri, Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Alparslan Küçük, Mimarlar Odası Başkanı Turan Demirtaş ve eşi,  Belediye Zabıta Müdürü Nejat Uludüz,  Önceki Dönem Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca ve eşi, Eski GMİS Genel Başkanı Çetin Altun, İş Adamı Ali Hızır Ar, İş Adamı Teoman Papila, CHP Belediye Meclis üyeleri, Otel Konak Sahibi Necdet Kapkaç, Deniz Manavı Sahibi Kadem Öztürk,  CHP İl Yöneticileri, iş adamları,  Koçaklı aileleri ve davetli topluğu katıldı.

İlk olarak sahneye çıkan Ali İmran’ın annesi Mutlu Koçaklı, birbirinden güzel söyledi şarkıları ile davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Daha sonra İstanbul’dan gelen Dansçılar,  dansları ve oryantel olarak sahneye çıkarak hem eğlendirerek hem de davetlilerinin gözlerini kamaştırdılar. Son olarak sahneye Deniz Kulübünde her akşam sahne alan Gürbüz, sahneye çıkarak söylediği bir birinden güzel parçalar davetlileri coşturdular.