2005 yılında Avrupalı Türklerin kurduğu ilk Türk Televizyonu Kanal Avrupa Zonguldak'ta.

  

Temizeller Program Yapımcısı ve İzmir Bölge Temsilcisi Ahmet Tübcel, Yapımcılığını ve sunuculuğunu usta gazeteci Ahmet Tübcel'in gerçekleştirdiği Temizeller programının Zonguldak ayağındaki çekimlerinde Zonguldaklı Gazeteci Seda Fidan yardımcı sunuculuk görevini üstlenecek.

Başta Avrupa ve Türkiye olmak üzere etkin habercilik anlayışı ile kısa sürede önemli izleyici kitlesine ulaşan Kanal Avrupa, Zonguldak'ta çalışmalara başladı.

Önümüzdeki iki hafta boyunca il genelinde yapılacak röportajlarla Zonguldak'ın tüm dünyaya sesini duyuracak.

Almanya'nın  DUISBURG kentinden Alman yayın lisansıyla yayın yapan,  D-Smart ve uydu yayınlarıyla tüm Dünyada izlenebilen, Türkiye Temsilciliği İzmir'de bulunan Kanal Avrupa, Temizeller Proğram çekimlerini Zonguldak'ta gerçekleştirecek.

Türkiye geneli hazırlanan yapımcılığını ve sunuculuğunu usta gazeteci Ahmet Tübcel'in yaptığı Temizeller Programı Zonguldak'taki çekimleriyle Zonguldak'ı tanıtacak.

Zonguldak'ta çekimleri gerçekleştirilecek programda Zonguldak bürokrasisi, siyasileri, sivil toplum kuruluşları ve yatırımcıları yer alacak.

Zonguldak'ın sorunlarının tartışılacağı, yatırımlarının anlatılacağı programda Zonguldak'ta 13 yıllık gazetecilik geçmişinin ardından Kanal Avrupa kadrosunda proğram asistanlığı ve yardımcı sunuculuk görevini üstlenen gazeteci Seda Fidan'da program sunuculuğu'nu üstlenecek.

Zonguldak bürokrasisi, siyasileri, sivil toplum kuruluşları ve yatırımcılarının katılacağı proğram çekimleri 4 Eylül 2011 pazartesi günü başlayarak ve yaklaşık iki hafta sürecek.

Kanal Avrupa gerçekleştirdiği çekimlerle Zonguldak'ın tüm dünyaya açılan yüzü olacak