AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, beraberinde yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları temsilcileri ve gençlik kolları temsilcileriyle Zonguldak Valisi Ali Kaban’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

 

Kdz.Ereğli AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, bazı yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Aygül Subaşı ve Gençlik Kolları temsilcileriyle birlikte, Zonguldak Valiliği görevine atanan Ali Kaban’a nezaket ziyaretinde bulunarak hayırlı olsun dedi.

Çakır, ziyarette Vali Kaban’a Ereğli’de hükümet tarafından gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgilendirmelerde bulunduktan sonra özellikle ilçede yapılması gereken çalışmalar hakkında da taleplerde bulundu.

Vali Kaban da Ereğli’ye, ‘Zonguldak’ın incisi’ gözüyle baktığını belirterek, “Özellikle Ereğli-Zonguldak karayolunun bir an evvel bitirilmesi için elimden geleni yapacağım. Bu yolun bitmemiş olması, Ereğli’li vatandaşlarımız kadar beni de üzüyor” dedi.

Vali Kaban, Ereğli’ye kazandırılacak yeni okullar ve Milli Eğitim Camiasıyla ilgili bazı taleplerini ileten Çakır’a, konunun takipçisi olacağını bildirdi.

AK Parti heyeti, bir süre daha Vali Kaban’la, Ereğli üzerine sohbette bulundular.