Zonguldak’ın zor bir şehir olarak lanse edildiğini belirten SP Zonguldak Belediye Başkan adayı Kar, sorunları çözüme kavuşturulamayan bir şehir halinde bulunduğunu açıkladı.

 

Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan adayı Sadık Kar, Karaelmas Gazeteciler Derneği’ni (KGD) ziyaret ederek, Başkan Osman Sav, Yönetim Kurulu üyeleri ve Dernek üyelerine seçim çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Belediye Başkan Adayı Sadık Kar’a; İl Başkan Vekili Musa Yüce ve yönetimi de eşlik etti.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten KGD Başkanı Osman Sav, “Yerel seçim atmosferine girildi ve yaklaştıkça faaliyetleriniz artıyor. Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Zonguldak gibi zor bir şehre belediye başkanı olarak talip olmak bir cesaret işi... Biz Zonguldak adına en hayırlısı neyse, onun olmasını diliyoruz. Umarım güzel bir yarış olur” dedi.

Zonguldak’ın kurtuluşu için mecburen seçilmesi gereken bir parti olduklarını vurgulayan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Sadık Kar ise, “Zonguldak, hep bize zor bir şehir olarak lanse edildi. Ama biz biliyoruz ki, her zorluğum hem önünde, hem arkasında iki çözümü verdir. Esasında Zonguldak çok zor olan bir şehir değil. Bugüne kadar bütün problemler çözümsüz bırakıldığı için çözüme ulaştırılamayan bir şehir haline geldi. Belki problemleri artık düğüm olmuş halde. Sanki hiç çözülemeyecekmiş gibi önümüzde duruyor. Bugüne kadar gelen belediye başkanları bu gibi problemlerin altına hiç elini sokmadığı için bizim için bu problemler sanki çözülemeyecekmiş gibi gözüküyor. Teşkilat geçmişimizi her zaman insanlara gösteriyoruz. Nerede iktidar olduysak, orada imkansız olan şeyleri başardık. Aslında imkansız olan şeyler değil. Aday olan partilerin içerisinde biz şu anda seçilebilecek herhangi bir parti değiliz. Biz hizmet üretecek bir parti olduğumuzdan dolayı bu milletin kurtuluşu, rahat yaşaması, yaşanabilir bir çevreye ulaşması anlamında mutlaka seçilmesi gereken, mecburi olarak seçilmesi gereken bir partiyiz. Biz şu anda Zonguldak’ın mecburiyetiyiz. Bunun böyle bilinilmesi lazım. Başka türlü Zonguldak bu makus kaderinden kurtulamaz” diye konuştu.