Türkiye’nin önemli şirketleri arasında yer alan ve yurt dışında 40 ayrı şubesi bulunan D&P, Almanya'nın Gelsenkirchen kentine de bayilik açtı.

 

Almanya Zonguldaklılar Derneği’nin uzun bir süre Başkanlığını yürüten Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UETD) Gelsenkirchen Şube Başkanı Erol Yukarıbaş ve ortakları Celal Ulupınar ile Tahir Müfettişoğlu ile birlikte yeni şubenin açılışı gerçekleştirildi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış yapılan duanın ardından gerçekleştirildi. Şehir merkezinin en işlek alışveriş caddesinde D&P Perfumum şubesinin açılışında hazır bulunan ortaklardan Erol Yukarıbaş ve Tahir Müfettişoğlu davetlilere ve müşterilere ürünler hakkında bilgiler verdi.

Ortaklardan Erol Yukarıbaş yaptığı açıklamasında, “Almanya'da yaşayan vatandaşların da tanıdığı ve Türkiye'den temin ettikleri D&P parfümlerini, biz Gelsenkirchen'e getirdik. Bu alandaki büyük açığı D&P parfümleri ile kapatacağımıza inanıyorum. Bölgemizde yaşayan parfüm kullanıcılarına hizmet vermeyi hem de Türk markası olan D&P'yi Almanya'da tanıtmayı hedefliyoruz. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayıp açılışımıza gelen tüm dostlarımıza, teşekkür ediyorum” dedi.

 

(Haber Merkezi)