Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde şehit düşen Zonguldak’ın Beycuma Beldesi’nden polis memuru Çağdaş Arslan’ın ailesini Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile görüştürdü.

 Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, “Şehit polis memurumuz Çağdaş Arslan’ın ailesini sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile görüştürdük. Başbakanımıza ve bakanımıza şehit ailemizin sıkıntılarını ve taleplerini ilettik. Başbakanımız şehit ailemizi dinleyerek her türlü taleplerinin yerine getirileceğinin sözü verdi” dedi.

 

ULUPINAR’A ZİYARETÇİ AKINI

 Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Zonguldak Milletvekili Özcan

 Ulupınar Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında ziyaretçi akınına uğruyor.   Ulupınar’ı makamında MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Avrasyam Derneği Başkanı Cengiz Sarıcık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Elektrik Üretim Genel Müdürlüğü Maden Hakları ve Enformasyon Müdürü Süha Dinç ve Erol Kasap, Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Adem Taşkın, ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde Şube Müdürü Sadettin Kuruyamaç ziyaret etti.

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, ziyaretlerden dolayı teşekkür etti.