Almanya Zonguldaklılar Derneği tarafından organize edilen dayanışma gecesi 7 Kasım 2014 Cuma günü Almanya’nın Gelsenkirchen kentinde yapılacak. AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Kdz.Ereğlililer Derneği ve Kdz.Ereğli Belediyespor Yöneticilerinin yanı sıra işadamları da katılacak. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 6 Kasım akşamı Önder Gazetesi Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş’ın da katılacağı Kanal Avrupa’da yayınlanan canlı yayın programına katılacak.

 

Almanya Zonguldaklılar Derneği tarafından her yıl geleneksel hale getirilen gurbetçiler gecesi bu yıl da büyük ilgi görüyor. Almanya Zonguldaklılar Derneği Yöneticileri tarafından büyük bir titizlik ile gerçekleştirilen gurbetçiler gecesinde hazırlıklar da tamamlanma noktasına geldi. Sadece Almanya değil değişik ülkelerde yaşayan Zonguldaklıların buluşacağı etkinliğe Zonguldak’tan da çok sayıda katılım olacak.

 

EREĞLİ’DEN TAM KADRO KATILIM

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, bazı belediye meclis üyeleri, Kdz.Ereğlililer Derneği Başkan Vekili Birol Bektaş, Dernek Yöneticisi İrfan Yazıcıoğlu dernek üyeleri Erkan Çakır, Engin Çelik, Kdz.Ereğli Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı Ayhan Atay, Şube Sorumlusu Gökmen Baydan’ın yanı sıra bazı işadamları, Önder Gazetesi Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş da katılacak.

 

KANAL AVRUPA’DA CANLI YAYINA KATILACAK

Avrupa’daki Türk kanalı Kanal Avrupa’da Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal, Almanya Zonguldaklılar Dernek Başkanı Mehmet Karakulak, Dernek Yöneticileri ve Önder Gazetesi Sorumlu Müdürü Mustafa Kemal Bektaş’ın da yer alacağı canlı yayın programında gurbetçilere seslenecekler. Program 6 Kasım akşamı Türkiye saati ile 22.00’de başlayacak.

 

(Haber Merkezi)