19.Dönem Zonguldak Milletvekili ve Bağımsız Milletvekili Adayı Ali Uzun seçim gezilerini sürdürürken, vatandaşlardan büyük destek gördü. Gazipaşa caddesini 7 saatte geçemeyen Ali Uzun’u sokakta gören vatandaş kucakladı. Bir yandan caddede karşılaştığı vatandaşla kucaklaşan Ali Uzun, diğer yandan tek tek esnafları ve resmi kurumları ziyaret etmeye ve destek istemeye devam etti.

 

12 Haziran 2011 tarihinde gerçekleştirilecek genel seçimlere bağımsız milletvekili olarak yarışa giren Uzun, vatandaşlardan 7’den 70’e büyük destek görüyor. Gördüğü ilgi karşısında zaman zaman duygulu anlar yaşayan Uzun, “Zonguldak’ı 12 Haziran’a hazır görüyorum. Zonguldak Türk siyasetinde bir tarih yazmaya başladığını görüyorum. Zonguldak’la Bartın ile Karabük ile ilişkilerim seçim dönemi ile sınırlı olmadı, hem vatandaşlarımızın, hem de kamu kuruluşu, sivil toplum örgütleri ve meslek odaları kısaca şehrin tamamının yanında olmaya çalıştım. İşte bu durum bugün milletimin sevgisine mazhar olmayı sağlıyor. Allah beni milletime mahcup etmesin. Zonguldak artık merkezi politikalara bağlı siyaset istemiyor, hantal siyaset istemiyor. Kendi gerçeklerine göre dinamik siyaset arıyor ve buna çok ihtiyacı var. Bir olacağız, beraber olacağız. Zonguldak’ta planlayıp, Ankara’dan istediğimizi alacağız. Zonguldak’tan bağımsız vekil olarak bu gücün karşısında hiçbir iktidar bize kapılarını, kulaklarını kapayamaz..Eğer böyle bir durum olursa biz açacak kapıyı ne yapar ne eder buluruz. Girmedik bakanlık, genel müdürlük bırakmayacağım. Yerelde üreteceğimiz projeleri gece gündüz takip edeceğim. Partilerin bize vaat ettiği projeleri ve vaatleri takip edeceğim Kafamızın arkasında bir şey yok, sırtımızda yumurta küfesi yok. Zonguldak’ın gür sesi ve en etkili temsilcisi olacağım.

Bu vesile ile vatandaşlarıma sesleniyorum. Her yere ulaşmaya çalışıyorum ama yetişemeyebilirim. Kimse alınmasın darılmasın. Zonguldak için herkes Ali Uzun gibi çalışsın. Hedefim vekil seçilmek için lazım olan oyun en az iki katı ile meclise gitmek. Bunu kendim için değil Zonguldak için istiyorum. Bu Zonguldak’ın Ankara’nın dikkatini çekmek, genel başkanlara ve partilere mesaj vermek için tarihi bir fırsattır. Ben bir köprü kurdum. Diyorum ki Zonguldak bu köprüden meclise aksın.

Şu ana kadar gösterilen ilgiye, sevgiye çok teşekkür ediyorum. Allah’ın izni, milletimin iradesi ile görüyorum ki 12 Haziran’dan sonra Zonguldak Milletvekili olarak halkımıza hizmet etme şansı bulacağız.

 

ALİ UZUN, “BARUTÇU VE ATASOY ‘U ANDI.

 

Ali Uzun beraberindekilerle birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu, (SGK) Zonguldak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Zonguldak Türk Telekom Müdürlüğü'ne ziyaretlerde bulunarak destek istedi.
Ziyaretler esnasında halkın yoğu ilgisiyle karşılanan Ali Uzun bazı vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek yardımcı olacağı sözünü verdi.
Ziyaret ettiği kurumlarda bütün odalara girerek çalışanlarla hayırlı işler dileyen Ali Uzun, Zonguldak halkıyla konuşmanın kendisine enerji verdiğini ifade etti.
Uzun Telekom’u ziyaretinde, “geçmişte Sn Bakanım Ömer Barutçu ve rahmetli Veysel Atasoy ile Telekom’a büyük yatırımlar yaptık. Zonguldak’ı bu anlamda Türkiye’nin en iyi konumuna getirdik. Hem istihdam hem de alt yapı yatırımları yaptık. O dönem yaptıklarımız Zonguldak’a büyük yararlar sağlamıştır. Bu yüzdende Telekom’da eskiden bu yana şahsıma ayrı bir sevgi göstermekte arkadaşlar. Hepsine ve tüm Zonguldak’a teşekkür ediyorum. Sizleri,tüm halkımızı sevgiyle kucaklıyorum” dedi.

 

AMELEBİRLİĞİ BAŞKANI KALAYCIOĞLU:

“ALİ UZUN SIRADIŞI BİR SİYASETÇİ”

Ali Uzun, seçim çalışması ziyaretleri   beraberindeki heyetle birlikte, Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü, Amelebirliği Başkanlığı, Türkiye Eğitim Derneği Koleji (TED), TTK Yayla Misafirhanesi, Zonguldak Liman Başkanlığı ve TTK Satınalma Müdürlüğü kurumlarını ziyaret ederek destek istedi.
 Makamında Ali Uzun’u ağırlayan Zonguldak İl Sağlık Müdürü Rüstem Albayrak ise, “Bağımsız Milletvekili adayımız Ali Uzun beyin bizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.   Ali Uzun’la diyaloglarımız geçmişte de daima iyi olmuştur. Ne zaman Yardım istemiş olsak kendisi bizlere yardımcı olmuş 4 elle sarılmıştır. Yardımımıza koşmuştur. Başarılar diliyorum kendilerine” dedi. Ali Uzun, Amelebirliği Başkanı Muzaffer Kalaycıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Kalaycıoğlu, “Sayın Ali Uzun çoğu ilin bulamayacağı, sıra dışı bir siyasetçidir. Yıllardan beri Zonguldak,Bartın ve Karabük’ün yanında olmuş, Zonguldak ve bölgenin tüm coğrafyasına hakim,sorunlarını bilen ve çözümlerine katkı sağlayan, vekil olmadığı dönemde de Zonguldak’ı unutmamış bir siyasetçidir. Kendisi Zonguldak’a çok faydalı hizmetlerde bulunmuş ve bulunmaya devam etmektedir. Başarılı olması Zonguldak için önemlidir. Kendisine yürekten başarılar diliyor ve seçilmesini diliyorum”.dedi