Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü tarafından düzenlenen ve 8 Mayıs Perşembe günü başlayan Türkiye 8-9-10 yaş tenis şampiyonası oynanan final maçlarıyla sona  erdi. Bir şölen havasında geçen ve Zonguldaklı tenisçilerle birlikte Türkiye’nin çeşitli illerinde gelen 107 minik tenisçinin katıldığı şampiyona tenis severler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Kentimize çocuklarının peşinden gelen aileler büyük keyif aldıklarını ve Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübünün misafirperverliğinden çok memnun kaldıklarını dile getirerek ileride bu kulübümüzde yapılacak bütün turnuvalara katılmak istediklerini belirttiler.    
                                                                                                                                                                       
ZONGULDAK TENİS İHTİSAS KULÜBÜ ŞAMPİYONLAR ÇIKARDI                                                                       Turnuvanın son günün yapılan maçlar sonucunda Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü 4 şampiyonluk elde etti. Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü oyuncularından ; Erkekler 9 Yaş gurubunda Ege TEKİN,Erkekler 10 Yaş Grubunda Mert BOZDOĞAN Kızlar 10 Yaş birinci Grubunda Sude Naz TOPUZ, Kızlar 10 Yaş ikinci Grubunda  Sıla ÖZER turnuvayı şampiyon olarak tamamlayarak birincilik madalyası kazandılar.Böylece düzenlediği güzel organizasyonla kentimizi başarıyla temsil eden Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü bu başarısını madalyalarla taçlandırarak şehrimizi 63 yıllık tarihine yakışır bir şekilde temsil etmiş oldu.   

 

SAKARYADANDA İYİ HABERLER GELDİ
Şehrimizde yapılan 8-9-10 yaş turnuvasıyla aynı tarihlerde Sakaryada yapılan 12 yaş Türkiye Şampiyonasına katılan Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü oyuncularından da madalya haberleri geldi.Bu şampiyonada 3.gurupta mücadele eden Ekin Özel ev sahibi Sakaryanın 3 oyuncusuyla aynı gurupta mücadele etti,tüm rakiplerini yenen Ekin Özel final maçında  Ankaralı tenisçi İlke Latifoğlu ile yaptığı maçı 2-1 kaybederek  şehrimize 2.lik madalyasıyla döndü.6.Gurupta A kategorisinde birinci olan Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü oyuncusu Ateş Deniz ÇETİN,finalde Ankaralı tenisçi Kaan Erduvan’ı 2-0 mağlup ederek birincilik madalyasına uzandı. 

 

BAŞKAN ÖZÇEP OYUNCULARINI KUTLADI
Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü Başkanı Çetin Özçep yaptığı açıklamada “ öncelikle tarihimize yakışır bir şekilde bir şampiyonayı daha büyük bir başarıyla gerçekleştirmemizde emeği geçen tüm yönetim kurulu üyelerimizi,bizlere desteğini hep hissettiren ve yardımcı olan üyelerimizi ve bu şampiyonada çok başarılı maçlar çıkaran oyuncularımızı,antrenörlerini ve ailelerini kutluyorum. Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü 63 yıldır bu kenti tenis sporunda başarıyla temsil eden ve kentin tarihine damga vurmuş bir kulüptür.Aynı zamanda ülke tenis camiasında da çok saygı duyulan bir kulübüz.Çalışmalarımıza bu nedenle her zaman büyük bir sorumluluk bilinciyle devam etmekteyiz. Oyuncularımız ve antrenörlerimiz büyük bir sorumluluk bilinciyle çalışmaktalar.Takım oyuncularımıza bu yıl uygulamaya başladığımız Kondisyon antrenmanlarının faydasını bu turnuvada fazlasıyla hissettik.Bu nedenle kondisyon antrenörümüzü de kutlamak isterim. Tenis Federasyonumuz geçtiğimiz yıllarda yaptığımız başarılı çalışmaları ve aktif katılımlarımızı değerlendirerek bu yıl içinde yapılacak 3 büyük organizasyonu kulübümüze vermiştir. Bunlardan ilkini başarıyla tamamladık.Temmuz ayı içinde Türkiye Tenis Şampiyonaları içinde en prestijli olanlardan biri olan 16 yaş yaz kupası ile ağustos ayında 12 yaş turnuvası da kulübümüzde yapılacaktır.Sayın Valimizin,Belediye Başkanımızın ve Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürümüzün destekleri ve teşvikleri ile ve tüm Zonguldaklı tenis severlerin katkılarıyla daha nice yıllar kulübümüz bu şehri başarıyla temsil etmeye devam edecektir” dedi.

(Haber Merkezi)