ZTSO 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeni ile düzenlediği etkinlikte Oda ve Borsaların Bayan Genel Sekreterlerini Zonguldak’ta ağırlayacak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı oda ve borsaların bayan Genel Sekreterleri , TOBB Konsey Başkan Yardımcısı Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Yemişçi ile Selçuk Ticaret Odası Meclis Başkanı Tijen Aras ,TOBB Kütüphane Müdürü ,Kadın Girişimciler Kurulu Sekreteri Handan Köse  Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile düzenlediği iki gün sürecek etkinliklere katılmak üzere yarın Zonguldak’a geliyorlar.

 

İki gün sürecek program çerçevesinde konuklarına  Zonguldak2ı tanıtacak olan  ZTSO ayrıca Zonguldaklılarında  davet edildiği “Türkiye Ekonomisinde Kadının Rolü “ konulu  seminer düzenlendi.

 

Demirpark AVM Prestige Sinemaları 7 ‘nolu Salonda gerçekleşecek olan seminerde Vali Erdal Ata ,ZTSO Başkanı M. Salih Demir,KDK Başkanı Nurcan Abay,ZTSO Genel Sekreteri Renda Okay, TOBB Konsey Başkan Yardımcısı Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Yemişçi ile Selçuk Ticaret Odası Meclis Başkanı Tijen Aras konuşmacı olarak katılacak.

 Konuklarını 100 Yıl Atatürk Hizmet Köyünde ağırlayıp serbest zamanlarda konuklarına kent turu düzenleyecek olan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası 2009 yılında da  Batı Karadeniz  Bölgesindeki oda ve Borsaların Başkan ve yöneticilerini,ardından da  75 oda ve borsa Genel Sekreterini Zonguldak’a davet ederek kenti tanıtmıştı.