Zonguldak İş Adamları Derneği (ZONİAD) tarafından sürdürülen eğitim faaliyetleri kapsamında Dumankaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya misafir edildi.
Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen panelde Dumankaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya, katılımcılara bilgilerini aktardı. Akademik eğitim faaliyetleri kapsamında daha önce BOYDAK Holding CEO’su Memduh Boydak, Zaman Gazetesi Editörü Turan Bozkurt gibi önemli isimlerin, iş adamlarına bilgilendirme faaliyetlerinin yapıldığı belirtildi.
Panelde konuşma yapan ZONİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülay, “ZONİAD Akademi adı altında konferanslar düzenlenmektedir. ZONİAD, Tuskonun çatısı altında faaliyet göstermektedir. Ülkemizin iş adamlarına yeni ufuklar açmak yeni vizyonlar oluşturmak için çaba göstermektedir.
Ülkemizdeki ve bölgemizdeki orta ve küçük işletmelere ihracat yapmanın yollarını aramaktadır. Bölgedeki iş adamlarımızın işlerini değiştirmek adına zaman zaman danışmanlık yapmaktadır.
Son dönemlerde güzel gelişmeler olmaktadır” dedi.
Dumankaya Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Dumankaya ise arz-talep dengesi ve gelişmeler hakkındaki bilgiler verdi.
Gecenin sonunda Dumankaya’ya plaket takdim edildi.