Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir, AK Parti Gökçebey İl Genel Meclis üyeleri Kenan Çatinoğlu ve Rahmi Albuz, AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Lokman Aydın ve Çanakcılar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Çanakcı ile birlikte AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) ziyaret etti. 

 

Gökçebey ve Bakacakkadı Belediye Başkanlarını ve 30 Mart 2014 seçimlerini başarıyla çıkılmasını sağlayan teşkilatın her kademesine teşekkür eden Ulupınar, “Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve Bakacakkadı Belediye Başkanı Sezgin Özdemir görevlerinde başarılar diliyorum. Gökçebey ve Bakacakkadı’yı AK Parti bayrağı altında güzel hizmetlere atacağımıza inanıyorum. Vedat Öztürk ve Sezgin Özdemir Başkanlarımız, zor bir göreve talip oldular. Gökçebey’imize en iyi hizmetleri halkımızın iznini 30 Mart’ta alarak başladılar. Başkanlarımızın önderliğinde bizlerin gayretleri ile bundan sonra Gökçebey ve Bakacakkadı halkına en iyi hizmetleri sunacağız. Onlar bizlere projeleri ile gelerek, aday belirleme sürecinde ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bir kez daha gösteriyorlar. Bizlerde onların bu gayretlerini boşa çıkarmadan ilk günden son güne kadar hep yanlarında olacağız. Kendilerine bu zorlu yolculukta başarılar diliyorum. Allah utandırmasın” diye konuştu.
Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ise, ziyarete yaptığı konuşmada, “Zonguldak Milletvekilimiz Özcan Ulupınar, seçim sürecinde her zaman yanımızda olmuşlardır. Kendileri de gerek Belediye Başkanlığı görevinde, gerek milletvekilliği görevinde Gökçebey halkının her zaman yanında olmuştur. Bizler bu hizmetleri verebildiysek ve önümüzdeki günlerde daha iyi hizmetlere imza atacaksak onların desteği ve bizim çabamızla olacaktır. Kendilerine şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz” dedi.