Zonguldak-Trabzon ve Zonguldak-İstanbul arasındaki uçuşlar, 17 Mayıs Pazartesi günü başlıyor. Zonguldak-İstanbul seferlerinde bilet fiyatları 49 TL, Zonguldak-Trabzon seferlerinde ise 99 TL olacak.   

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden lisans izni aldıktan sonra yurt içi uçuşlara başlamak için hız veren Borajet'in geçen hafta başı başlaması beklenen Zonguldak-Trabzon ve Zonguldak-İstanbul uçuşlarının 17 Mayıs Pazartesi günü başlaması planlanıyor. Borajet Ticaret Başkanı Ahmet Can, seferlerin pazartesi günü başlamasının planlandığını, çalışmaların da bu yönde yürütüldüğünü söyledi. Can, "Çalışmalarımız ve hazırlıklarımız tamamlandı. Pazartesi günü Zonguldak'ta olmayı ve seferlerimize başlamayı planlıyoruz" dedi. 

Can, fiyat politikalarıyla ilgili sabit fiyat yerine değişken fiyat uygulaması yapacaklarını belirterek, "Fiyatlarımız Zonguldak-İstanbul arası 49 TL'den başlayacak. Zonguldak-Trabzon arası ise 99 TL'den başlayacak. Bu hafta içinde reklamlarımızla da bu duyuruları yapacağız. Bilet satışlarımız da internet üzerinden ve havaalanlarından yapılacaktır. Zonguldaklılara kaliteli hizmet vermek için çalışacağız. Zonguldak'ın hava taşımacılığı özlemini gidermek için çalışacağız" dedi.  

Zonguldak-Antalya seferleri konusunda ise şimdilik bir çalışma olmadığı, ilerleyen günlerde bu yönde bir çalışma yapılabileceği belirtildi. Haftada üç gün İstanbul ve Trabzon'dan kalkacak uçaklar, Zonguldak Havaalanı'na uğrayacak. 

  

UÇUŞ TARİFELERİ 

Pazartesi, çarşamba ve cuma günleri İstanbul-Trabzon arasında yapılacak karşılıklı seferler sırasında Zonguldak durak olacak. Buna göre saat 11.00'de Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkacak uçak, saat 11.45'te Zonguldak'a inecek. Saat 12.15'te kalkacak uçak 13.45'te Trabzon'a inecek. Aynı gün içinde saat 14.15'te Trabzon'dan kalkacak uçak, saat 16.35'te Zonguldak'a inecek. Zonguldak'a inen uçak, saat 17.20'de Zonguldak'tan İstanbul'a hareket edecek.