Van'da görev yapan Kıdemli Çavuş Sebahattin Gökmen'in (32) boğularak hayatını kaybetmesi Zonguldak'taki ailesini yasa boğdu. Muharebe Teknisyeni Astsubay Kıdemli Çavuş Sebahattin Gökmen, serinlemek için girdiği Van Gölü'nde boğularak hayatını kaybetti.

İlköğretim Okulu öğretmeni eşi Sema, 2 yaşındaki oğlu Mete Yavuz ve anne Hacer, babası Muammer Gökmen ile birlikte yaşayan Sebahattin Gökmen'in acı haberi memleketi Zonguldak'ın Kozlu beldesindeki baba ocağını yasa boğdu. Acı haberi alan yakınları, Hacer-Muammer Gökmen çiftinin evini ziyaret etti. Yeğeninin ölüm haberini alınca "Gençliklerine doymayanlarım benim." diyerek fenalık geçiren hala Hava Gülçiv hastaneye kaldırıldı.

Gökmen'in baba ocağında taziyeleri kabul eden amca Alaattin Gökmen, genç yaşta şehit olan yeğeninin ölüm haberiyle sarsıldıklarını söyledi.

Enişte Kasım Akdağ, kayınbiraderinin ölüm haberini dün akşam aldıklarını ve çok büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, "Ordu'dan aradılar 'şehit oldu' diye; ancak fazla detaylı bilgi vermediler. Anne ve babası da zaten çocuğa bakmak için Van'a gitmişlerdi. Hep beraber Van'da yaşıyorlardı. 1 yıl önce Doğu görevine gitmişti. Acımız büyük." dedi.

Akdağ, astsubayın cenazesinin yarın öğle namazını müteakip Ereğli'nin Tepeören köyünde toprağa verileceğini kaydetti.