Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’na 5 Mayıs’taki genel kurulla seçilen meclis üyeleri ile üyeler, 28 Mayıs 2013 Salı günü Dedeman Otel’de yemekte bir araya geliyor. 
Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, “Üyelerimize özel düzenlenen kaynaşma yemeğimize tüm üyelerimizi görmek bizleri sevindirecektir” dedi.   
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası yeni Yönetim Kurulu görev dağılımının ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir ve tüm Yönetim Kurulu üyeleriyle Meclis Başkanı Zafer Sağlam’ın da katıldığı ilk yönetim kurulu toplantısında üyelerle bir araya gelinmesi kararı alındı. 
Uzun süren kongre süreci sonrası üyelerle bir araya gelmek istediklerini söyleyen Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Demir, “Görev bölümünün ardından ilk yönetim kurulu toplantısında üyelerimizle bir araya gelme kararı aldık. Genel Kurulumuza rekor düzeyde katılım sağlayan üyelerimize bu vesileyle bir kez daha teşekkür etmek ve kaynaşmak istedik. 
Yemek vesilesiyle bir araya gelemeyen üyelerimizi de bir araya getirerek sohbet ortamı oluşturmak istiyoruz. Tüm üyelerimizi yemeğimizde görmek isteriz” dedi.