Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası, BAKKA’nın “2013 Yılı Teknik Destek Programı” kapsamında destekleriyle, Meclis üyeleri ve personeline “Liderlik ve Etkin Yöneticilik Eğitimi” semineri verecek.

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı “2013 Yılı Teknik Destek Programı” kapsamında desteklenen “Liderlik ve Etkin Yöneticilik Eğitimi” başlıklı faaliyete ilişkin destek sözleşmesi taraflar arasında imzalandı. Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Renda Okay ile BAKKA Uzmanı Elif Acar’ın imzaladığı sözleşme ile Zonguldak TSO’nun düzenleyeceği “Liderlik ve Etkin Yöneticilik Eğitimi” faaliyetine Ajans tarafından destek verilmesi hükme bağlandı.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Renda Okay, BAKKA’nın desteğiyle önümüzdeki günlerde yapacakları seminerle Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’na hiçbir maliyeti olmadan Meclis üyeleri ve personele eğitim vereceklerini belirtti. Bu tür seminerlerin gelişimde önemli olduğuna dikkat çeken Okay, “Zonguldak Ticaret Sanayi Odası olarak bu faaliyetlere önem veriyoruz. Bundan sonra da üyelerimize yönelik faaliyetlerimiz devam edecektir” dedi.