Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alaplı İlçe Teşkilatı kongresi yapıldı.
Alaplı Çay Bahçesinde gerçekleşen kongrede tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut Başkan İsmail Altay, kongreye katılan üyelerin oylarını alarak yeniden başkanlığa seçildi.
Kongrede konuşan, MHP Alaplı İlçe Başkanı İsmail Altay, Göreve de bulunduğun 3 yıldır inandığımız davaya bir şeyler katmak için çalıştık. Bizler gücümüzün yettiğince ülkücü hareketini en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Bu süre zarfından seçim öncesi ve sonrası bir tek esnafımız MHP den alacağımız var. Borçlarını ödemediler diyemez dedi.
Konuşmanın ardından seçime geçildi. Seçim sonucunda üyelerin tamamının oyunu alan mevcut Başkan İsmail Altay yeniden başkanlığa seçildi.
Kongreye, MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Korkutan, CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin,Alaplı Belediye meclis üyeleri, Kızılay Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit katıldı.
ELEŞTİRİYE EVET HAKARETE HAYIR!...
Yorum köşemiz düşüncelere zenginlik katmak için hizmet vermektedir.

SİNİR ÖTESİSpor Toto 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Kilimli Bele...
SON 6 HAFTABölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak...
KUŞAK SINAVI YAPILDIKuzey Karate Spor Kulübü tarafından 4 ayda bir gerçekleştirilen kuşak sınavlarının 20...
FİNALİN ADI: EREĞLİGençlik Hizmetleri ve Spor Zonguldak İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıldız Erkekl...
ELMAS, TOSYA'YA TOSLADISTAT: Kozlu. HAKEMLER: Kadriye Gökçek **, Mesut Melih Topuz **, Oğuzhan Dağcı **. ZON...