Biraz bekledim bakalı belki düzelirler,  ilk günlerin heyecanı ile yapıyorlardır” diye  düşündüm..  Bu düşüncem bayağı gecikti ve Ramazanın sonlarına doğru patladı.

 

Nedir beni patlatan olay, Tabi ki başlıktan da anlayacağınız gibi  Her Ramazan ayında olduğu gibi iftar yemeği altında siyasi şovların yapılması.

 

Geçtiğimiz yıllarda Ramazan çadırları ile siyaset yapılıyordu. Şimdi ise İlerleyen Türkiye, sıfır enflasyonu olan  ülke, kalkınmış millet ( !)  adına lüks otellerde yapılıyor.

 

İktidar olsun, muhalefet olsun bu iftar yemeği modasına uydular.

 

Mübarek Ramazan ayında yine gariban evinde bir tas çorbasını  içerken, siyasetçiler ve  yandaşları 5 yıldızlı otellerde iftar yemeği altında şovlarını gerçekleştirdiler. Verdikleri iftar için inanın içinden “Allah kabul etsin” demek gelmiyor, Hatta içimden “ Zehir-zıkkım yiyin“ diyesim geliyor.

 

Uzun süre bekleyip de bu kadar kısa yazı yazılır mı bilmem ama ben içindeki birikintileri  kısa da olsa döktüm ya siz ona bakın.

 

Bu vesile ile Sevgili okurlarımız için bir mesaj yayınlama fırsatım da oldu.

 

İşte mesajım

 

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız ise isabetli, yuvanız muhabbetli, Kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun.