Kızılcapınar İlkokulunun Müdürü Fırat Gül, sosyal medyada yaptığı açıklamada ''ÇAYI DEMLEYİN GELİYORUZ PROJESİ'' hakkındaki görüşlerini ifade  etti.

Yaklaşık 3 ay süren ve toplamda 50 saati bulan bir proje kapsamında; öğrenci, öğretmen ve veli arasındaki iletişimi geliştirmek amaçlı projede tüm öğrencilerin evine gittiklerini belirten Fırat Gül görüşlerini şu sözlerle açıkladı:

''ÇAYI DEMLEYİN GELİYORUZ PROJESİ'' kapsamında okulda öğrenim gören 100 öğrencinin hepsinin evine gidildi. Taşıma merkezli bir köy okulu olan Kızılcapınar İlkokulu bünyesindeki tüm köy ve mahallelere tek tek gidildi. Bu köyler Kızılcapınar  Köyü, Ortacı Köyü, Ramazanlı Köyü, Şamlar Köyü, Külah köyü ve bu köylere bağlı tüm mahallelere gidildi. Süre olarak 3 ay ve toplam 50 saat süren bir proje. Okul idaresi ve öğretmeni kendi aracıyla tüm öğrencilerinin evini gezdi.

Projedeki amacımız; öğrencilerimizin ev ortamını ve velisini görerek ne şartlarda ders çalıştığını, ne şartlarda okula geldiğini görmek, nasıl bir aile hayatının olduğunu yerinde tespit etmekti.

Öğretmenimizin öğrencinin evini görerek çocuğa yaklaşımının farklı olmasını istedik.

ÇÜNKÜ HER ÇOCUK FARKLI BİR HAYAT ,FARKLI BİR HİKAYE...  Velilerimizin de çok hoşuna gitti bu proje . Bizi çok güzel ağırladılar. Biz sadece çay için gitmiştik ama sağ olsunlar bir sürü hazırlık yapmışlar.. Zaman ayırıp projeye katılan tüm öğretmenlerime ve bizi çok güzel bir şekilde ağırlayan velilerime teşekkür ederim.”