Zonguldak Belediye Kültür Müdürlüğüne bağlı (BKM) tiyatro salonunda “ ÇÜRÜK ELMA ) adlı oyunda genç tiyatrocular başarılı performansları ile oynanan oyunda salonu dolduran izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattılar. Yaklaşık iki saat süren oyunlarda genç tiyatrocular hem güldürdüler, hem de izleyenleri düşündürerek program sonunda ayakta alkışlandılar.



Belediye Kültür Merkezi salonunda oynanan oyunlarda Atilla Alpöke’nin yazdığı, Fedai Madan’ın Yönettiği, Genel Sanat Yönetmeliğini BKM Müdürü Abdullah Bakır’ın yaptığı “Çürük Elma “ adlı oyunun BKM genç tiyatro ekibi izleyenlere iki gün üst üste sahnelendi.



Oynanan oyunda, eğitim düzenine, işsizliğe, gençlerin sorunlarına, aile içi sorunlara, göndermeler yapan oyun zaman zaman seyircinin alkışlarıyla ve kahkahaları ile kesildi. Oyun içinde gençlerin müzikli danslarına eşlik eden BKM Müdürü Abdullah Bakır’ın gençlere ayak uydurması büyük alkış topladı. Başarı bir performans sergileyen BKM gençleri oyun sonrası ayakta alkışlanıp, çiçek yağmuruna tutuldular.



Oynanan oyunlar sonrasında bir açıklama yapan Zonguldak Belediyesi Kültür (BKM) Müdürü Abdullah Bakır, “Gençlerimiz bu güzel ve anlamlı gösterimlerinden dolayı son derece mutlu ve gururluyuz. Onlar bizim geleceğimiz BKM çocuk gurubunda da sekiz gün üst üste oyunlar oynayacağız. Önümüzdeki ekim ayı içerisinde BKM oyun gurubu, “Şahları da vururlar “ ve “ Sanat adlı “ iki oyunla yetişkin tiyatro ekibi “ Başarımı karılarıma borçluyum “ adlı oyunla ve BKM genç tiyatro ekibinin “ Çürük Elma “ adlı oyunları Ekim ayı içerisinde bir ay süreyle halkımızın karşısında olacaklardır“ dedi.