Bülent Ecevit Üniversitesi, Kdz. Ereğli Belediyesi’nin destekleri ve Özel 75. Yıl Eğitim ve Reabilitasyon Merkezi’ndeki öğrencilerin katılımı ile Bozhane Parkı’nda “ Hayallerimizi Renklendirelim.’ adlı deniz konseptli boyama şenliği düzenledi.

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan’ın yanı sıra, Meclis Üyeleri Yusuf Kalay ve Hasan Pınarcık ve Kültür Müdürü Baki Kara’ın katıldığı etkinlikte konuşan Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Olcay Yılmaz Özdemir ve 75. Yıl Özel Eğitim ve Reabilitasyon Merkezi Kurucusu Nagihan Müftüoğlu destek ve katkılarından ötürü Kdz. Ereğli Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

Etkinlikte konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan’da, Kdz. Ereğli Belediyesinin gerek çocuklar, gerekse engelliler ve üniversite gençliğinin her zaman yanında olduğunu belirterek, “Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal’ın bu konulardaki yaklaşımı ve desteği biliniyor. Her konuda yanınızdayız.” ifadelerini kullandı.

 

Etkinlik kapsamında parkın duvarlarına çizilen deniz konseptinin iç bölümleri, Özel 75. Yıl Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki öğrenciler tarafından boyandı.